Serveis juridics especialitzats en innovació innovant.cat qui som innovant.cat advocats innovant.cat serveis innovant.cat articles innovant.cat on som


jordi.bellvehi@bellvehi.com

Soci-Director de Bellvehí Advocats, Responsable dels Departaments de Dret Mercantil i Dret de la Innovació. Col·legiat a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Girona. Especialitzat en assessorament a la petita i mitjana empresa familiar, Dret de la innovació i la propietat intel·lectual i industrial, Dret internacional privat i comunitari i Dret financer.

Té una llarga experiència professional, havent estat soci durant força anys d’un dels principals despatxos d’advocats de Catalunya i Director de la seva oficina a Girona durant més de sis anys, així com secretari del Consell d’Administració de moltes societats mercantils. Ha participat en operacions mercantils nacionals i internacionals de primer nivell.

És Master en Dret de l’Empresa per la Universitat Pompeu Fabra i Master en Dret del Comerç Internacional per l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona. Ha cursat dos cursos de doctorat per la UNED sobre Dret mercantil. Ha cursat postgraus a ESADE sobre Dret de les noves tecnologies i Dret financer i el postgrau de Dret comunitari de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona. És coautor de varis llibres i ha escrit molts articles en revistes especialitzades. Ha estat professor en diversos màsters i en cursos sobre dret informàtic i de les noves tecnologies i ha donat moltes conferències sobre diferents matèries de la seva especialitat.

Ha estat president de l’Associació de Joves Advocats de Catalunya.

Ha realitzat cursos de postgrau sobre comerç internacional i dret anglosaxó a la Guildhall University de Londres i a la Universitat d’Edimburg.

Parla correctament català, castellà, anglès i francès.laia.coderch@bellvehi.com

Advocada responsable del Departament de Comerç internacional de Bellvehí Advocats. Col·legiada a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Girona. Llicenciada en Dret per la Universitat de Girona. Màster en advocacia del Instituto Superior de Derecho y Economía (ISDE)-Universitat de Barcelona. Realització del mòdul de Comptabilitat i Ànàlisi financer del Màster en Gestió de Despatxos de ISDE-ICAB. Postgrau de Tècnic Tributari de l’Escola de Gestió Empresarial de Girona. Curs de la Cambra de Comerç de Girona de Gestió Administrativa del Comerç Internacional.

Especialitzada en Comerç Exterior i Dret internacional privat i comunitari, també en Dret mercantil en general i concursal en particular, així com en Dret Tributari.

Parla correctament català, castellà i anglès.
josep.rodriguez@bellvehi.com

Advocat responsable del Departament de Dret Societari de Bellvehí Advocats. Col·legiat a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Girona. Llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona a l’any 1994. Màster en Dret de l’Empresa per la Universitat de Navarra (MUDE).

Abans de la seva incorporació a Bellvehí Advocats va exercir la professió durant varis anys en despatxos de reconegut prestigi de Barcelona, entre d’altres, Garrigues Abogados, treballant principalment en assumptes mercantils i societaris, però també especialitzant-se en matèria de Dret públic i urbanístic.

Especialitzat en Dret de l’empresa i Dret mercantil en general i societari en particular, així com en recuperacions de crèdit nacionals i internacionals. També té especialització en Dret públic i urbanístic. Taxador immobiliari membre de l’Associació Professional de Taxadors Immobiliaris ATPI nºG-101-00-460.

Parla correctament català, castellà i anglès.
tsala@planningassessors.com

Soci i fundador de Planning Assessors Fiscals, responsable del Departament de Dret Fiscal de Bellvehí Advocats. Col·legiat a l’Il•lustre Col•legi d’Economistes de Catalunya. Llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat Autònoma de Barcelona. Diplomat en Ciències Empresarials per la Universitat de Girona. Màster en Fiscalitat per la Universitat de Barcelona, així com és agent de la Propietat Immobiliària.

Des de 1997 fins a finals del 2006 va treballar a l’oficina de Girona de KPMG, ocupant diferents càrrecs de responsabilitat fins a ser el gerent del departament fiscal. Finalment el 2006 va fundar Planning Assessors Fiscals.

Especialitzat en Dret fiscal i tributari, com també en treballs de revisió econòmico-financera d’empreses i entitats.

Parla correctament català, castellà i anglès.
mmarquez@planningassessors.com

Soci i fundador de Planning Assessors Fiscals, responsable del Departament de Dret Fiscal de Bellvehí Advocats. Llicenciatura en Dret per la Universitat de Girona, llicenciatura en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat de Girona, Diplomatura en Ciències Empresarials per la Universitat de Girona, Diplomatura en Ciències Empresarials per la Universitat de Girona, Màster en Assessoria Fiscal per la Universitat de Navarra, Màster en Direcció i Gestió Financera per la Universitat Politècnica de Catalunya, Postgrau en Dret Tributari per la Universitat ESADE, Postgrau en Dret Tributari Internacional per la Universitat de Barcelona.

De l’any 2001 fins al 2006 va ser associat del departament fiscal de KPMG Advocats a l’oficina de Girona. Especialitat en reestructuracions i due diligences del sector industrial. Finalment el 2006 va fundar Planning Assessors Fiscals.

Especialitzat en Dret fiscal i tributari, així com també en reestructuracions i due diligences del sector industrial.

Parla correctament català, castellà i anglès.